Dienstencheques

U kan een huishoudhulp laten langskomen op wekelijkse of tweewekelijkse basis. Van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. U kan beroep doen op een poetshulp voor poetsen, wassen, strijken of het (voor)bereiden van maaltijden. Dit kan in blokken van minimaal 3 uur en maximaal 8 uur. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

De betaling dient te gebeuren met dienstencheques, dewelke u kan aanvragen via Sodexo op http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/. U kan kiezen voor papieren dienstencheques of elektronische dienstencheques. Voor uzelf heeft het gebruik van elektronische dienstencheques alleen maar voordelen ten opzichte van de papieren dienstencheques:

  • De dienstencheques kunnen niet verloren gaan of gestolen worden;
  • U kan via elektronische weg de betaling nakijken en valideren;
  • Uw dienstencheques worden na betaling onmiddellijk opgeladen in uw elektronische portefeuille.

De prijs van de dienstencheques, of u nu papieren of elektronische dienstencheques neemt, blijft gelijk en bedraagt oorspronkelijk 9 euro per dienstencheque. Na het belastingvoordeel van 20% zal u slechts 7,20 euro per dienstencheque betalen. Per gepresteerd uur van een poetshulp bij u thuis zal u één dienstencheque betalen, ongeacht welke activiteit (poetsen, wassen, strijken, (voor)bereiden van maaltijden) deze ook uitvoert.

U bent overtuigd om via dienstencheques te werken? Door het invullen van onderstaand contactformulier kan u een huishoudhulp aanvragen bij een dienstenchequebedrijf dat actief is in uw regio! Een medewerker contacteert u binnen 3 werkdagen om uw aanvraag samen met u te verwerken.