Poetshulp Worden

U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer. Je kiest uiteraard zelf welke dagen en welke uren je graag wenst te werken in overeenkomst met het dienstenchequebedrijf.

Een deeltijds uurrooster van circa 20 uur levert jou al snel 1000 euro netto per maand op. Uiteraard kan je ook voltijds (38 uur) aan de slag. Buiten je maandelijks loon heb je ook recht op een vergoeding voor het onderhoud van jouw werkkledij, kilometervergoeding en een verplaatsingsvergoeding. Na verloop van tijd is er ook de mogelijkheid om extralegale voordelen te ontvangen.

Lijkt de job van poetshulp ook iets voor jou? Contacteer ons dan via het invullen van onderstaand contactformulier. Een medewerker van een dienstenchequebedrijf in uw regio zal u spoedig contacteren om jouw sollicitatie te bespreken!

Solliciteer