Maaltijden Voorbereiden

Een poetshulp om al uw huishoudelijke taken over te nemen? Het is perfect mogelijk via het systeem van de dienstencheques. U kan buiten het poetsen van alle aspecten in en rond uw huis en het was- en strijkwerk ook beroep doen op een poesthulp voor het (voor)bereiden van simpele maaltijden bij thuis! U heeft na een lange werkdag niet meer de energie om een maaltijd te bereiden voor het hele gezin? Een poetshulp verlicht deze taak voor u door het (voor)bereiden van deze maaltijden.

Voor slechts 7,50 euro per uur kan u al beroep doen op een huishoudhulp die uw huishoudelijke zorgen helemaal wegneemt! U betaalt 9 euro per dienstencheque maar na een belastingvoordeel van 20% zal u uiteindelijk slechts 7,20 betalen. U kan deze dienstencheques zowel in papieren als elektronische vorm bestellen via Sodexo op http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/.

Van maandag tot en met vrijdag, in blokken van minimaal 3 uur en maximaal 8 uur, kan u een huishoudhulp laten langskomen. In samenspraak met een medewerker van een dienstenchequebedrijf in uw regio kiest u zelf wanneer u een huishoudhulp wenst te ontvangen. Dit kan tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Door het invullen van onderstaand contactformulier komt uw aanvraag voor een poetshulp rechtstreeks bij een dienstenchequebedrijf in uw regio terecht. Zij zullen u binnen 3 werkdagen contacteren om samen met u te bekijken wat de mogelijkheden zijn!