Wassen - Strijken

De voordelen van het uit handen geven van uw was-en strijk werk via dienstencheques:

  • Wettelijk sociaal statuut (geen zwartwerk, dus ook verzekerd tegen schade);
  • Goedkoop: slechts 7,20 euro per uur;
  • Afspreekbare uren naar uw behoefte.

U ziet het: uw was- en strijkwerk uit handen geven aan een professionele huishoudhulp heeft alleen maar voordelen! In blokken van minimaal 3 uur en maximaal 8 uur per dag zorgt een huishoudhulp er niet alleen voor dat uw huis gekuist is, maar voorziet deze ook nog in al uw was- en strijkwerk. Doordat het strijkwerk aan huis plaatsvindt zal er geen tijd verloren gaan aan het vervoer van en naar een strijkatelier. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Voor één uur strijkwerk betaalt u slechts 7,20 euro in de vorm van dienstencheques. Zowel de papieren als elektronisch dienstencheques kan u via Sodexo bestellen op http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/.  U kan er via dienstencheques zeker van zijn dat u een huishoudhulp hebt met sociaal statuut (verzekerd tegen eventuele ongevallen en schade, geen zwartwerkers).

Via onderstaand contactformulier wordt uw aanvraag rechtstreeks naar een dienstenchequebedrijf in de buurt gestuurd. Een medewerker contacteert u binnen de lopende werkweek om uw aanvraag af te handelen!